| SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AaANTyDeFReSsS Erenine Thapan AdminCik TuqCe
Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Sitemi Seviom Lakap : Karamel Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Perş. Şub. 05, 2009 1:12 am | |
| canımm..... uzun samandır beni aramıyo sormuyosun beni unutmandan korkuyorum seni çok seviorum bunu unuttuğunu sanmıyorum çünküsana hep hatırlatıyorum sen hayatımın aşkısın bu ölene dek böle olacak senin için ne kadar farklı olsada | |
|
| |
!cLz! CemResiNe ThaPan AdminCik SheYma
Mesaj Sayısı : 543 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Cemreeee Lakap : !cLz!(Şeyma) En ii Admin : Tuğçe Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Perş. Şub. 05, 2009 8:57 am | |
| yha cnm seni seviorm yha kaqıda isref olmasın hadi bb | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Sitemi Seviom Lakap : Karamel Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Paz Şub. 08, 2009 2:26 pm | |
| kafam çok karışık ara verrilim kestikkkkkkkkkkkkkk:P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 543 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Cemreeee Lakap : !cLz!(Şeyma) En ii Admin : Tuğçe Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Ptsi Şub. 09, 2009 1:53 pm | |
| Aha aha ne işin var senin hepista napram şimdi Neysa çok uzatmıyayam bb | |
|
| |
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Salı Şub. 10, 2009 3:24 pm | |
| seni öldürcem samimmmmmmmmmmmm öldürürüm seni samimmm:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Salı Şub. 10, 2009 3:53 pm | |
| senden ayrılmak istiorum çünkü seni aldattımmmm |
|
| |
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Salı Şub. 10, 2009 4:12 pm | |
| asqımmm bebem nerdesin yoLLarını gösLüyom bitanem sakın unutma beni ben senLe yaşıyorum Sensiz hiçin Herkes senin için öLürken Ben senin için yaşıyorumm Herşeysim Herşeyim 1 Tanemsin Bebeqimsin Seni sefiom Mwsimmm | |
|
| |
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM C.tesi Şub. 28, 2009 6:11 pm | |
| seni çok seviyorum ama aramısdasenin baban far bisi ayırmak istiyo sen benim canım bidanemsin sende beni ösledin biliom msn de yasızmak yetmio ceren aplam gerçi seni dün gördüm ama:P | |
|
| |
qusel_qis
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Okul Lakap : KaRaMeL Kayıt tarihi : 03/02/09
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Perş. Mart 05, 2009 2:08 pm | |
| seni çok ama çok seviom sana tapıyorum inana çünkü atıyorum:P:P:P | |
|
| |
| Konu: Geri: SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM Paz Mart 08, 2009 12:29 am | |
| qeL uqra Bana Biraz Biraz Biraz KaLbimi çaL Az Az Seviom seni ama Parak yanımda Ara sıra qeL bna Yumurta kırayım sanaa Hoş borç yeni yabdurdımm ama Ama nese Boşwer xD Nese Bi dk Doktor bey son sözLerimde bni unutms | |
|
| |
| SeVGiLiMe MeKTuP YaSıORuM | |
|